БЪРЗАКОВ ОЛИВА ООД

БЪРЗАКОВ ОЛИВА ООД

ул. Цар Калоян № 53, ап. 3
СТАРА ЗАГОРА,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: БЪРЗАКОВ ОЛИВА ООД
Адрес: СТАРА ЗАГОРА, ул. Цар Калоян № 53, ап. 3
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://
E-mail: text to image
Отрасъл: Рафинирани масла и мазнини
Дейност:

Бутилиране и търговия на рафинирано слънчогледово масло и салатен зехтин

Ключови думи: олио, бутилиране на рафинирано слънчогледово масло, търговия на рафинирано слънчогледово масло, рафинирано слънчогледово масло, бутилиране на салатен зехтин

За нас

Фирма БЪРЗАКОВ ОЛИВА ООД е специализирана в бутилиране и търговия на рафинирано слънчогледово масло и салатен зехтин с марка „КРИСТАЛ" на вътрешния пазар и за износ. За целта е изградена съвременна производствена и складова база в с. Подслон, която ежегодно се разширява и подновява. С цел увеличаване на производствения капацитет и премахване на ръчния труд са внедрени нови автоматизирани линии.
Дейността на фирмата включва също, изкупуване на маслодаен слънчоглед и търговия с наливни /рафинирани и сурови/ слънчогледови масла.

В Бързаков олива ООД е въведена система НАССР и сертифицирана по ISO 22000:2005, и отговаря на новите европейски изисквания СУБХ /Система за Управление по Безопасността на Храните/.

Стратегията за успешното развитие на фирмата включва използването на изключителното и реноме сред клиентите, стройно изградената дистрибуторска мрежа, личния подход при разширяване на съществуващият кръг от дистрибутори и не на последно място утвърдената вече марка "КРИСТАЛ".




 

Открийте ни в Google+